onsdag 16 januari 2008

You make my day

Vissa dagar blir inte som alla andra, det händer en massa saker som helt stjälper både planering och dagliga rutiner. Igår var en sådan dag, ingenting blev riktigt som jag tänkt!
När jag så äntligen slog igång datorn blev jag riktigt glad över att jag ändå kan förgylla någon annans dag. Tusen tack lilla b, som skickade mig utmärkelsen "You make my day". Det var ju du som satte guldkant på min förgyllde min dag!
"Give the award to up to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel so happy about blogland! Let them know by posting a comment on their blog so that they can pass it on. Beware! You may get the award several times! ”
Att nu ge denna utmärkelse till ett antal bloggar jag får inspiration av är sannerligen inte lätt. Det är många som skulle behöva få den här utmärkelsen, men jag väljer några som skriver om sitt arbetsliv i krogbranschen!
Kallskänkan som skriver så fint om sitt liv och som ständigt för en kamp mot krogvärldens arbetsgivare för drägliga arbetsvillkor! Ge inte upp!
Ordningsvakt som delar med sig av sin tillvaro i dörren till krogen.
Mikael, "Sic itur as astra", en vänsteraktiv hotellreceptionist som just nu delar med sig av sina erfarenheter i branschen på Svalbard.

3 kommentarer:

kallskänkan sa...

*överlycklig* tack! vilken ära. : )

Walle sa...

Kan bara instæmma i kallskænkans kommentar. Tackar och bockar.

Frukostflingan sa...

kallskänkan och walle; det är roligt att överraska och fortsätt bara att skriva båda två!