tisdag 1 januari 2008

Nytt år - nytt liv

Ett nytt år har just börjat och på nytt har många av oss lovat att bli lite bättre, sundare och mer miljömedvetna. Av allt gammalt kan mycket bli nytt och den här roliga skylten till en återvinningskällare i Visby får visa vägen till ett nytt liv.

Nej, skylten sitter inte utanför någon krog, men man ser den tydligt om man sitter på en av Visbys alla uteserveringar. Nytt var temat för denna tisdag som också är årets första dag och här kan du se fler tolkningar av nytt eller själv bidra med en bild!

8 kommentarer:

Gerda-Thyra sa...

Det var den roligaste återvinningsskylt jag har stött på!

Malkin sa...

Fy alla verkar börja nya sundare liv, kanske måste jag oxå ta mig i kragen....men det är så trist att misslyckas. :) Däremot tycker jag det är viktigt att vara miljövänlig, vi låter bla därför bli nyårsraketerna.

Frukostflingan sa...

gerda-thyra; visst är den kul och jag kunde inte gå förbi den utan att få med den på bild!

malkin; det där med sundare liv har jag också svårt med, risken att misslyckas är allt för stor. Miljötänket är mycket lättare och idag har jag som en av alla hundägare hjälpt till att plocka upp flaskor, burkar och annat nyårsskräp i naturen.

Cattis sa...

Skön skylt. Viktigt att vi tar hand om vår jord...

Randi sa...

Härlig bild!
Den blir man ju riktigt glad över!

Paula sa...

Oj, jag hade nog inte fattat vad den skylten syftade på...
God fortsättning på nya året.
http://paulaz.se

Wickans värld sa...

Den var nästan snygg!!

Frukostflingan sa...

cattis; visst är det viktigt att vi tänker på vår natur och helst ska man göra det varje dag!

randi; visst blir man glad över att någon kommit på idén och gjort denna skylt!

paula; ska jag vara uppriktig så var det själva skylten som väckte min nyfikenhet och när jag gick närmare såg jag att det fanns en text med "returkällare" där!

wickans värld; visst kan man kalla den "nästan snygg", det är definitivt en annorlunda väggdekoration och man blir glad över den!