måndag 12 mars 2007

Arbetets värde

Det är märkligt med bloggvärlden, där förväntas man inte skriva om sitt arbete eller det värde ett arbete har. Inte någon bloggportal har en kategori för arbete eller arbetsliv, den som skriver får helt enkelt lägga sin blogg under kultur, samhälle och personligt. Snacka om opersonligt!
Det finns en plats för företagsbloggar, men inte för den som har ett lönearbete. Jag efterlyser en kategori som heter arbetsliv, men vem i hela bloggvärlden vet hur man ska gå tillväga?

9 kommentarer:

Jonas Morian sa...

Om du pingar dina inlägg på intressant.se så får du välja vilka etiketter du vill.

CV sa...

Tänk att det inte finns någon kategori arbetsliv på vare sig bloggportalen eller bloggtoppen. Något att tänka på för den som utvecklar tycker jag.
RS
kulturbloggen.com

Frukostflingan sa...

jonas: jag pingar på intressant och väljer de etiketter som passar, men det finns ju fler portaler...

Tack RS och kulturbloggen, du har förstått vad jag menar, men hur får man kontakt med de som utvecklar portalerna? Det måste säkert vara fler som påverkar om det ska bli någon ändring...

Anonym sa...

Jag har funderat på att börja blogga och gjort några tappra nybörjarförsök, men inte lyckats. Det skulle vara trevligt om man kunde hitta många bloggar om arbetslivet även om man inte själv bloggar.

Frukostflingan sa...

fia: det är nog många som funderat på att börja blogga, men som tvekar. Du kan kanske tänka dig att vara gästbloggare i min blogg för en dag! Hör av dig!

Walle sa...

Det är väl som alltid- vad är det som värderas i dag? Knappast det dagliga slitet, utan lösningen på alla problem är fler "entreprenörer" som det så vackert heter. De lurar folk att satsa på att starta eget och så skuldsätter sig folk och ägnar sig dessutom åt sned konkurens när de får starta egetbidrag och liknande.

Frukostflingan sa...

Vi som vet värdet med et arbetsliv får kanske göra något tillsammans, ta upp kampen på allvar igen...

Anonym sa...

Det säger det mesta om vilka som bloggat mest hittills

Frukostflingan sa...

ja du Calle, vi får väl ändra på det, men det gäller att ha lite tålamod...