tisdag 12 februari 2008

Pyton på menyn

Man brukar ju ibland säga pyton om något som är mycket illa eller rent ut sagt avskyvärt. Att det luktar pyton, att man mår pyton eller att något smakar pyton.
Och nu har mästerkocken Stefano Catenacci bevisat att den exotiska pyton-filén verkligen smakar pyton och att det absolut inte är någonting att laga till för att imponera på sina vänner.
Undrar just om det finns någon restaurang, som har pyton-, krokodil- eller zebrafilé på menyn?

7 kommentarer:

Jah Hollis sa...

Tja, möjligheterna tycks i all fall finnas.
www.tarnavilt.se/produkter_frystzebrafile.htm

l*eva sa...

Tror inte att något av de tre tillredda måltiderna, skulle falla mig på läppen.

INTE heller i form av accessoarer eller klädesplagg!
Isch!!

Anonym sa...

Fin blogg du har, läs gärna våran!

kokvran.blogg.se

Anonym sa...

Jo, det finns skert. Inte i Sverige vad jag vet dock...

Frukostflingan sa...

jah hollis; ja inte hade jag väntat att det skulle finnas sådant vilt i tärnaby!

l*eva; håller med dig när det gäller accessoarer och kläder! Jag är nog för nyfiken för att säga nej till att smaka maträtterna!

kokvrån; jag tackar för komplimangen och ska titta in hos dig framöver!

mrarboc; det verkar finnas i butikerna i alla fall, så då finns det säkert på någon meny också!

Jah Hollis sa...

Här finns det mer grejor:
brian.se/blog/2007/03/lt-dig-vl-smaka.html

Frukostflingan sa...

jah hollis; *skrattar gott* du lyckas ju alltid hitta det mesta och det "bästa" i bloggvälden!!!