tisdag 8 april 2008

Det är matigt idag

Är man på konferens behöver man mat och mat får man flera gånger om dagen på våra konferensanläggningar. Här serveras ett matigt mellanmål i form av bröd, ostar och vindruvor. På de flesta ställena får man en färdig smörgås, men här ligger maten läckert upplagd och man tar själv så mycket mat man vill ha. Igår skrev jag om hur min grönskande lök blev till god och nyttig mat och som du säkert förstår är just mat fototemat denna tisdag. Och här kan du titta på fler matiga bilder.

9 kommentarer:

Pialotta sa...

Det förstår jag. Var med min man på konferenser en hel del förr om åren och det blev en del hotellmat:-)

Tjohalia sa...

Mmm det såg gott ut! Kram Sandra

Frukostflingan sa...

pialotta; det är gott men inte alltid så nyttigt...

tjohalia; mmm, gott är det och kram tillbaka...

Paula sa...

Vilken fiffig idé, man är ganska trött på ostfrallshalvor....
På konferens äter alla som hästar! Hur nu det är möjligt när man oftast bara sitter i en konferenslokal timme efter timme, men hungriga, det blir dom.
När vi drev krog (helt oerfarna) lärde vi oss att en lunch för konferensgäster skulle kosta dubbelt så mycket som "dagens" eftersom åtgången var dubbelt så stor....
Undrar om dom vägde sig vid hemkomsten?

Frukostflingan sa...

paula; visst är det sant att man blir hungrigare än normalt när man är på konferens, men det kan ju bero på att allt blir serverat hela tiden!
Det där med vikten är ju ett problem, jag tycker det syns tydligt på vissa gäster att de konferensar väldigt ofta!

Ingrid sa...

Det där såg smarrigt ut. Visst är det härligt när man är ute på restaurang och blir serverad den ena goda rätten efter den andra.
Det kanske inte ska bli för ofta förstås.

emma sa...

Paula: Som frukostflingan sa så blir man ju serverad hela tiden. Det finns ju där, så varför inte smaka? Du lär ju (oftast) inte äta likadant senare i veckan så många passar nog på.

Wickans värld sa...

Kan dom inte ha lite äcklig mat på konferenser så man (jag) inte äter så mycket?? Tycker speciellt folkhögskolor har så god
konferensmat!

Frukostflingan sa...

ingrid; visst är det skönt att bli serverad en massa god mat och slippa både matlagning och disk ibland!

emma; det är klart man passar på om det serveras och man får ju som du säger inte samma mat därhemma!

wickans värld; håller med om att vissa folkhögskolor har väldigt god mat... och mycket mat! Jag gick på Medlefors under ett år och gick upp åtta kilo!