söndag 20 april 2008

Balkongmarodörer

Idag slog dom till på bred front, alla förskräckliga balkongmarodörer. Det började egentligen redan igår när en av dem prövade att få fart på grillkolen. Det osade förskräckligt, men väckte förmodligen livsandarna hos andra hemma-grillkockar.
Så idag har det osat kremerat kött i hela bostadsområdet och jag kan nästan svära på att det luktade bränt katthår också!
P.S. Inte så att jag tror att någon grillat en katt, utan grillen har troligen stått i en skrubb där katten lämnat det mesta av sin vinterpäls!

4 kommentarer:

cS sa...

I mitt kvarter har man förbjudit kolgrillning på balkongerna. Elgrill går bra. Om husdjur står inget... Ha en god måndag

Frukostflingan sa...

cs; det står samma i våra regler, men det finns alltid gott om folk som struntar i allt vad regler heter! Om husdjur ha, ha, ha... är det fritt fram att ha vad man vill bara man håller ordning på dem!
Ha en god måndag själv!

l*eva sa...

I något tappert försök, att låta oss boende slippa just det Du beskriver...har föreningen ordnat med grillplatser på gårdarna.
MEN: de används inte av oss svenskar, utan bara av boende med utländsk börd.
Svenskarna använder elgrill.
(jag också)
Själv har jag svårt att andas, när de där kolgrillarna är igång.

Nu är det väl inte bara grillandet, som ger mig spader...utan högljudda diskussioner...och MUSIK, jag inte bett om att få lyssna till.
Familjegräl...känns liksom inte riktigt...småtrevligt... som balkongljud :( heller!

Frukostflingan sa...

l*eva; även om det osar mycket här, så är det inte så mycket oljud, tack och lov!