tisdag 23 februari 2010

Trassligt och kaosartat

Goda idéer kommer ofta när jag kroppsjobbar och jag lovade ju att försöka illustrera hur det såg ut för visa hur snökaoset i min hjärna ser ut? Och det här fruktträdets grenar ger en liten vink om hur snötyngt, trassligt och kaosartat det ser ut. Vid närmare eftertanke känns det nästan som snömos idag.Grinden till trädgården och staketet är sedan länge begravda i snön och snart är även vindsnurran och lyktan försvunna. Antagligen kommer man att skratta åt denna vinters snökaos när man i sommar går ut i bersån med en kall öl. Mina grannar och jag har för övrigt talat om att vi ska ordna snöskottarparty i trädgården när det är grönt igen, bara för att minnas allt slit!
Många olika sorters kaosbilder visas idag hos tisdagstema.

5 kommentarer:

Maria sa...

Bra illustration av hur kaoset är i din hjärna.
Fin bild!
Ha en bra dag!

Mona sa...

Den här vintern kommer vi att minnas och prata om länge. Vi kanske till och med kommer att sakna all snön när nästa vinter regnar bort i stället.

Jah Hollis sa...

Det börjar bli lite tröttsamt med all snö nu. :-P

Wickans värld sa...

Hoppas det tinar både ute o inne snart! =)

Här kom så himla mycket snö mellan jul o nyår (tror jag det var...) att de nya ljusnäten på vinbärsbuskarna inte syntes, julgransbelysningens nedersta ljus var under snön så den gick sönder... Näten syns fö inte än.
Är SÅ himla less!!!

Frukostflingan sa...

Maria; Tack...

Mona; Nej du, sakna all snö kommer jag inte att göra...

Jah Hollis; Visst är det tröttsamt och ni har nog haft det värre än oss här på ön...

Wickan; Less var rätta ordet, det är nog många nät som gått sönder i vinter och det blir säkert så att många av oss måste köpa nytt till nästa år...