lördag 20 februari 2010

Mask i mössan

Det var en riktigt lång dag igår, som egentligen startade kvällen innan med att jag lämnade hunden på "vårt" fina hundhotell. Loke älskar att vara där han får umgås och lattja med en massa hundkompisar. Själv tycker jag att det är bra att han får träna sin sociala kompetens. Och så är det förstås bra att veta att han har det bra medan matte förlustar sig med annat.
Och det gjorde jag hela långa dagen igår. Åkte med morgonbåten till Nynäs och vidare till Syfestivalen på Stockholmsmässan där jag botaniserade bland garner, tyger och annat kul hela dagen. Med kamerans hjälp tar jag med mig lite inspiration hem för kommande kreativa stunder och i den här montern var det maskar eller ormar på alla kläder. Den långa dagen slutade vid midnatt med bussresa från Visby hamn hem till Tingstäde. Där väntade snön från natten innan och idag trodde jag att jag skulle hinna hämta hunden innan det nya ovädret drar in över ön. Just nu ser det inte särskilt hoppfullt ut, snön vräker ner och den starka vinden orsakar svår drivbildning på vägarna.
Någon bilkörning blir det inte för mig i det här vädret och jag ser inte fram emot att ta tag i snöskyffeln igen. Hunden får nog bli kvar på nattis ytterligare en natt och jag ska kanske ägna mig åt att dra runt med "snabeldraken" här hemma istället. Debattera snövädret får andra göra, men visst undrar jag hur de gör när de mäter snödjupet.

2 kommentarer:

Åsa sa...

Mycket snö är det och mer ska det tydligen bli, helt otroligt!

Frukostflingan sa...

Åsa; usch ja...