måndag 11 januari 2010

Full fart igen

Det känns som om det har varit idag allting sätter full fart i samhället igen efter alla helger. Det går äntligen att få kontakt med hantverkare och andra, som passat på att ta några extra ledighets-dagar runt helgerna. Så telefonen har verkligen gått varm hos mig idag, eftersom det finns en del saker som måste göras här innan sommaren. Saker som kräver annat kunnande än mitt eget - fälla några träd, byta vattenarmatur och dra nya elledningar för att nämna något.
Själv har jag ikväll ägnat mig åt skafferiprojektet och jag börjar se slutet på tiden med kaos i köket. Allt är färdigmålat och i morgon ska jag plocka in alla saker som under snart en vecka belamrat alla köksytor. Sen ska jag bara njuta av att öppna dörren till mitt ny-målade och fina skafferi där allt som ska vara där står i prydlig ordning och allt som inte ska vara där är förpassat till andra ställen.
Och jag har högtidligt lovat mig själv att inte starta några fler "små" projekt inom överskådlig tid.

4 kommentarer:

l*eva sa...

Underbart med ett skafferi! Dessutom nymålat!
DET vore lycka för mig!
I dessa *moderna* hus, fick inte ett skafferi plats...märkligt!

Frukostflingan sa...

Det är lycka det lovar jag, men ack så enkelt det är att fylla det med saker som inte ska vara där...

l*eva sa...

Jo jag anar att *bra-o-ha sakerna* lätt kan slinta in där :)

Frukostflingan sa...

Och har man inte ett skafferi, så har man säkert en kökslåda där allt åker ner, men den begränsar ändå storleken på sakerna....