söndag 7 juni 2009

EU-val idag

Idag har jag gjort min samhälleliga plikt, jag har röstat i EU-valet. Och trots att jag var där strax efter det att vallokalen öppnade, så var jag inte först. Det kom folk från alla håll och kanter, några i bil och andra på cykel. Fler än jag avslutade morgonens hundpromenad med att rösta. Roligt att konstatera att så många här i Tingstäde nyttjar sin rätt att rösta och vi får hoppas på ett gott valdeltagande idag.

Vi anordnade för en tid sedan ett loppis i min "smörjhall", det som nu håller på att förvandlas till butik. Vi sålde väldigt mycket prylar och alla pengar som vi fick in gick till barnen i Gaza. Vi passade samtidigt på att informera om EU-valet och hade många fina diskussioner med människor som inte hade tänkt rösta, så vi får väl hoppas att några tänkt om till idag.

4 kommentarer:

Ingrid sa...

Hejsan!

Vi röstar i Eksta och det var minsann folk där och röstade när vi var där vid 11-tiden.

Hoppas att deltagandet blir bättre den här gången än den förra.

/Ingrid

Frukostflingan sa...

Hej Ingrid; fint att höra att ni varit iväg och lagt era röster och vi får väl hoppas det blir bättre valdeltagande denna gång...

Åsa! sa...

Det är viktigt att rösta!
Hoppas du får en fin vecka ute i Tingstäde!

Frukostflingan sa...

Åsa; Visst är det viktigt att rösta och ibland tycker jag att det är alltför många som låter bli, men det är väl politikerna som borde ta sig en ordentlig funderare på hur de egentligen jobbar!
Visst hoppas jag på en fin vecka med lite solvärme efter alla kalla och blöta dagar.