fredag 31 augusti 2007

Consommé av olika slag

Har nu skrivit in ungefär hälften av de consommé-recept jag hittade och det uppstod naturligtvis fler frågetecken i mitt huvud! Går det verkligen att laga till consommén som det är beskrivet i texten? Några av sorterna blir dessutom lite svåra att laga till idag, för vem har exempelvis ankben liggande. Alla goa matlagningskunniga vänner där ute i bloggosfären, jag väntar på er reaktion!
Nu kan det bli lite tyst på bloggen några dagar eftersom jag åker tillbaka till ön för att se till att några av fönstren på stugan blir bytta och så förstås att en vägg blir ompanelad efter byggkonstens alla regler! Men ha tålamod, jag är snart tillbaka!

2 kommentarer:

Daniel Möller sa...

Hej Barbro! Har inte varit inne på din blogg på ett tag, men ska nu försöka komma tillbaka kontinuerligt. Är just nu pappaledig en vecka eftersom Angelica är i väg med studiegänget. Ett trevligt avbrott från jobbet.

Frukostflingan sa...

Hej daniel och välkommen tillbaka till min blogg, det är alltid roligt när gamla bekanta tar kontakt och skriver några rader. Har kikat in hos er och förstår att ni båda har haft en hel del att stå i!