onsdag 28 maj 2008

Hotell-loppis

HRF-kongressen genomfördes på Arlandia, som ligger insprängt mitt bland alla långtidsparkeringar på Arlanda. Jag som trodde att vi bara skulle se asfalt, bilar och bussar blev glatt överraskad av att det fanns så mycket grönska i området. Ett par gamla röda stugor som bevarats, förstärkte känslan av att nästan vara på landet.
Och mitt i allt detta anordnades på lördagen ett loppis. Blev förstås väldigt nyfiken och måste ta reda på mer. Fick veta att det var hotellpersonalen som tagit initiativet för att sälja diverse utrangerade hotellprylar istället för att slänga bort sakerna. Och dessutom skulle alla intäkter gå till World Childhood Fonundation.
Här fanns mycket att fynda, det vill jag lova. Jag rotade runt ordentligt bland överkast, gardiner, vattenkokare, tavlor och mycket mer. Och självklart gjorde jag några riktigt fina fynd, bland annat böcker, gamla uppläggningsfat i glas och en mycket gammal vinkylare. Det blev riktigt svårt att få ihop packningen när jag väl skulle hem, men vad gör väl det när man fyndat!

2 kommentarer:

emma sa...

Alltid kul när man hittar något. Stötte förresten ihop med din bok häromdan (galoschjesus). Bläddrade bara lite, men den verkade intressant, många ord jag inte hört talas om.

Frukostflingan sa...

emma; Visst är det kul att göra fynd på loppis, men det blir ofta saker som man egentligen inte behöver. ;)
Kul att du hittade boken och kunde bläddra lite. Jag brukar då och då lägga ut en tävling här på bloggen och då har jag boken som vinst.