tisdag 27 november 2007

Pizzeriapynt

Pynt i krogvärlden kan bestå av väldigt många olika saker. På en pizzeria har man valt att pynta med vackra flaskor och burkar med olikfärgat innehåll. Ganska trevligt att titta på när man sitter och väntar på maten, men antagligen är hyllan en riktig dammsamlare!

7 kommentarer:

Peter - Datapedagogen sa...

Hoppeti!
Vilket trevligt pynt du hittat. Dessutom kan det ju smaka gott också!

Pialotta sa...

Javisst det du visar är pynt om något och smakrikt oxså förmodar jag:-)
Ha de fint en trevlig tisdagskväll.

Klimakteriehäxan sa...

Ja du milde så dammiga såna där flaskor brukar vara! Men tittar man inte så noga ser det ju trevligt ut - så länge inte dammet rasar ner på tallriken, förstås!

Paula sa...

Där slog du huvudet på spiken! Vilket jobb att försöka hålla rent, speciellt i krogmiljö där allt blir fett och äckligt...

Think Twice sa...

Det där tycker jag är helmysig dekoration...så fint att jag knappt nämns använda innehållet!

Emma sa...

Det skulle nog blivit ännu bättre om de bytte ut de då och då, det är ju sådant stamkunder märker. Eller kanske använda sig av flaskorna? Kan vara rätt snyggt om flaskor i olika färger former och innehåll står i en klump bredvid varandra, (Bilden i mitt huvud består mest av alkoholflaskor men det skulle säkert funka här med).

Kaprifol sa...

Ser snyggt ut! Annars brukar ju pizzerior mest pynta med murriga tavlor och förfärliga tapeter (eller tvärtom för den delen). ;)