söndag 25 november 2007

Nya bekymmer

Det var inte riktigt min dag idag heller. När jag i morse skulle dra igång skrivandet visade det sig att ingenting hände när jag tryckte på tangenterna! De tålde alltså inte alls kaffeskvätten. Det var verkligen frustrerande att inte kunna göra någonting alls.
En god vän i porten bredvid förbarmade sig över mig när hon hörde vad som hänt. Hon hade ett extra tangentbord i ett skåp och nu har jag äntligen fått alla sladdar på plats och kan skriva igen. Så även om dagen började illa så fick den ett trevligare slut.
Och vad lär man av detta? Jo, att kaffemuggen aldrig får stå på skrivbordet igen. Jag undrar bara om jag ska klara av att skriva utan att ha koffeinslurken nära mig?

2 kommentarer:

Emma sa...

Tur att det löste sig iaf! Hmm, du kanske får skaffa en sån där kopp med lock, (som takeway koppar) eller en med sugrör! ;)

jag har inte spillt kaffe på mitt tangetbord men väl en dricka i min dammsugare :P, vilket har lett till att jag nu får sopa och skura tills jag har råd att köpa en ny.
:( vilka problem jag har *himlar med ögonen*

vet inte riktigt vad jag vill säga med det här...men vi har alla en dålig dag, gräv inte ner dig för det, ibland kanske man mår bra av att må lite dåligt? och tycka synd om sig själv? man kan inte vara glad jämt, även om man skulle vilja.

Frukostflingan sa...

emma; det var många kloka ord och det är klart att man inte gräver ner sig helt, men det är ju mycket trevligare om man får vara glad!
Skulle tro att en sådan där kopp med lock inte gör saken bättre, det bästa är nog att låta bli att ha kaffekoppen i närheten.
Det där med dricka i dammsugaren *skrattar* har jag inte prövat, men jag förstår hur livet kan te sig utan dammsugare. Hoppas du lyckas få ihop till en ny!