lördag 24 november 2007

Inte min dag idag

Tyckte att jag hade kontroll på allt idag, men det varade bara till eftermiddagen då jag kom in med hunden. Hela pälsen var full med kardborrar och det var bara att ta fram kardan och sätta igång. Några timmars jobb, men nu är eländet borta.
Så skulle jag då sätta mig vid datorn och skriva dagens inlägg och vad händer väl då! Jo jag råkar naturligtvis komma åt kaffemuggen som står på skrivbordet och jag fick kaffe över hela tangentbordet. Och nu tycks vissa tangenter hänga ihop och orden blir väldigt konstiga om man inte rättar stavningen.
Så här ser sista meningen ut orättad! Nu tyckas bviasasas tasngenter hängas ihop och orden blir bväldigt konastigas onm nmasn inte rättasr astasbvningen.
Jag vet, det är bara att stänga av eländet! Jag gör det NU!

2 kommentarer:

Lilla B sa...

Jag har skaffat mig ett gummitangentbord. Det låter inget när man skriver och det kan tvättas under en kran eller tas med in i duschen. Kan rullas ihop och plockas med i handväskan. Hanteras hur slarvigt som helst. Spilla kaffe i!! Bah! Det är ett intet för ett gummitangentbord!Bloggade om tangentbordet här:
http://lillab.blogspot.com/2007/01/vanvettsaffr.html

Frukostflingan sa...

Tänk vad man kan ställa till det för sig, men det är skönt att konstatera att man inte är ensam om att sabotera för sig själv!