lördag 14 mars 2009

Visst är trist

Blev lite desperat när jag satte mig med blanketterna, som ju är ett måste för att allt ska vara okey. Efter en hel del grubblande och räknande ville inte mina hjärnceller vara med längre så jag bestämde mig för att ta en liten paus.
Åkte till ett loppis i stan och pausen blev något längre än vad jag räknat med. Jag fyndade nämligen ett litet köksbord med en klaffskiva. Precis ett sånt som jag behövde, men det var lite slitet så jag tog en sväng förbi färgaffären på hemvägen.
Ja, sen kan ni säkert räkna ut vad jag gjorde under resten av pausen! Visst, nu är det skurat, slipat och målat en första gång och jag väntar ivrigt på att få lägga på ett andra färglager. Under tiden ska jag försöka ta mig tillbaka till blanketteländet och kanske hinner jag bli klar med det idag.
Tänk att det ska vara så trist med visst pappersgöra och vad mycket kul det finns att göra för att förtränga det trista!

2 kommentarer:

Jah Hollis sa...

Att hålla på och fylla i blanketter kan vara rena mardrömmen. Hoppas du löser det och inte bara ägnar dig åt roligare aktiviteter i stället. ;-)

Frukostflingan sa...

Jah Hollis; Mmmm, håller med om mardrömmen, roligare göra finns det i överflöd, så det är svårt att koncentrera sig...