onsdag 11 mars 2009

Tillbaka efter min lilla time out

Tack för alla mail och kommentarer här på bloggen med frågor om jag lagt av med bloggandet eller om det hänt något. Nej, ni behöver inte vara oroliga, det har inte hänt mer än att jag har saknat inspiration att skriva och tyckte att det var dags för en time out. Kanske kan det förklaras med allt arbete som mitt nya husprojekt har krävt eller att det inte finns en enda krog eller café på gångavstånd.
Jag har ingalunda legat på latsidan under de knappt två månader som bloggen legat öde. Väldigt många dagar har startat med att jag fått skyffla snö för att överhuvud taget komma ut genom dörren. Och jag kan inte minnas att det varit så mycket snö på ön under de tidigare vintrar jag bott här. Jag har i alla fall aldrig tidigare skottat så mycket snö! Men inget ont som inte har något gott med sig - jag har fått rikligt med motion!
När de dagliga praktiska bestyren blivit avklarade har renoverings-arbetet av huset tagit vid. Och det är ju tur att jag inte är född med tummen mitt i handen, har jobbat hela dagarna med kofot, hammare och målarpenslar. Och det börjar nu se ganska trevligt och fräscht ut på nedre botten.
Nu återstår det att fixa till alla rummen och pentryt på övervåningen så att jag kan hyra ut dem i sommar. Och jag lovar att försöka se till att skriva lite oftare här.

2 kommentarer:

christina garbergs-gunn sa...

Skönt att höra toner från en frukostflinga igen och att inte alla snöflingor tagit överhand. Kolla in Folkhögskolebibliotekens blogg så känner du igen en del miljöer! Varma hälsn cgg + lycka till med kofötterna!

Frukostflingan sa...

Tack för hälsningen, det är riktigt roligt att konstatera att också du är på banan och skriver på en blogg, era röster behövs i den här världen!
Snöflingorna är förhoppningsvis snart slut och detsamma gäller användningen av kofötterna! ;-)