fredag 24 oktober 2008

Äntligen fick jag kontakt igen

Äntligen kan man väl kanske säga, har jag fått ihop alla sladdar och kontakter så att jag kan få kontakt med världen igen. Och trots att vissa datorting kallas sladdlösa, så sitter det i alla fall en kontakt någonstans som ska passa i något litet hål. Lite knepigt har det dock varit att få ihop allt, men det kanske beror på att jag inte är något teknikfreak utan en användare.
Nu tycks i alla fall allt fungera som det ska igen och det är riktigt skönt att få sätta sig i sin vanliga stol framför datorn. Annars lever jag fortfarande med flyttkartonger överallt i mitt nya hus. Det går inte särskilt fort att packa upp, det är nämligen en hel del som ska fräschas upp innan prylarna kan ställas på plats. Jag har börjat i den ändan av huset, det som ska bli mitt privata lilla hörn och kanske kommer jag att kalla det för "privaten" så som man säger i krogvärlden.
Vad det ska bli i resten av huset är fortfarande inte riktigt klart och jag tänker inte avslöja mina planer förrän de flesta bitarna är på plats. Men jag lovar och svär att det absolut inte är en krog jag ska starta även om vissa rykten om en sådan går här i bygden.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen tillbaka!
Måste säga att det har varit lite tomt utan dig. Hoppas allt är bra och ditt projekt utvecklas till vad du tänkt dig. Hälsa Loke.
Kram Marianne

Lilla B sa...

Så glad jag blev när jag såg ett nytt inlägg här!
Välkommen tillbaka!

Åsa! sa...

Välkommen tillbaka! Jag har saknat dina finurliga inlägg:)

Frukostflingan sa...

marianne; tack, vad glad jag blev för din hälsning och du är förstås alltid välkommen hit när du vill. Jag har gott om plats nu och ganska många sängar! ;-)

lilla b; tusen tack, jag har tänkt på din sjö en hel del när jag tagit mina promenader vid min sjö ;-)

åsa; tusen tack även till dig och jag ska försöka få till något att fundera på ;-)