Arbetsgivarna i restaurangbranschen anser i sitt avtalsförslag att löneökningar ska anpassas efter den enskilda krogens behov och förutsättningar. Det skulle betyda att alla som arbetar på små restauranger, pizzerior och salladsbarer skulle arbeta nästan gratis eftersom dessa ställen redan idag är olönsamma. Och att man bara ska jobba några lunchtimmar då det finns behov av extra hjälp. Vore det inte hederligare att säga "stäng skiten" när det inte finns vare sig kunskap, insikt eller företagaransvar hos alla småskuttare i restaurangvärlden.
fredag 9 mars 2007
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Med den regering vi har nu ska man nog inte vänta sig någon förbättring på det området.
De vill väl ha det som i USA:
knuff.se/isbn/9173430056/
barskrapad-konsten-att-hanka-sig-fram
De vill säkert ha det som i USA, problemet är väl att alla inte inser hur illa det verkligen kan bli!
Skicka en kommentar