En lunchbricka som blivit kvarlämnad på ett bord säger en hel del om hur vårdad eller ovårdad personen är, som just lämnat restaurangen. Den här personen är van att ta för sig av allt och bryr sig inte särskilt mycket om hur andra har det.
Lägger gärna upp mer mat än vad magen orkar med och det som blir kvar trycks ihop mellan tallrikar och bestick utan tanke på att någon annan ska ta vara på disken.
Skämtar gärna och säger att man inte ska ta jobbet från personalen för att själv slippa gå till den uppställda, väl synliga brickvagnen och lämna sin disk.
Vårdad eller ovårdad var ordet för denna veckas tisdagstema och här kan du se hur andra tolkat temat.
Skämtar gärna och säger att man inte ska ta jobbet från personalen för att själv slippa gå till den uppställda, väl synliga brickvagnen och lämna sin disk.
Vårdad eller ovårdad var ordet för denna veckas tisdagstema och här kan du se hur andra tolkat temat.
12 kommentarer:
Oj! Bra tolkning. Själv funderar jag fortfarande! ;) Har jobbat restaurang några år o vet exakt hur de där typerna e.. Jag säger bara; jobba inte frukost om du inte är beredd på å se mycket ohyfs. Blääk. Men du verkar ha insikt i det där, du med!
Det var en hel del exempel på ovårdat beteende :) och förhoppningsvis kanske den det berör läser och lär sig hur man vårdar sina relationer med sin omgivning.
En sån tur att jag inte tillhör den kategorin ;-)
Fy, det finns inget värre än ovårdade personer på restauranger och kafeér!
Bra tolkning!
Ohyfsat värre, dom borde skämmas som lämnar bordet i det skicket:)
Ha det gott!
Hmm, det där känner man igen! Tyvärr inte alltför ovanligt... *L*
Många allt för många lämnar sina matrester så, tyvärr.. så grisigt och ovårdat..
Så sant!
Och hur kul är det att plocka efter folk på en servering? Och när det inte finns tomma platser..
Men just detta att ta för sig mer än man orkar.
Bra inlägg!
Har man serverat julbord har man sett det mesta, suck! Ibland undrar man...
Ovårdad, trodde det var klädsel,
ohyffsat att
lämna tallriken så och plocka åt sej mer än man orkar äta.
Bra tolkat. Jag jobbar inte med sånt, men irriterar mig på när folk bara går och lämnar allt. Jag brukar försöka göra det så enkelt det går för den som ska ta hand om disken sen.
Tack för alla kommentarer, det verkar som om ingen av er gillar ovårdade gäster på krogen och det gläder mig förstås!
Skicka en kommentar